De Visa kaart van Carrefour*
dat is veel meer dan een Visa kaart !

Een Visa kaart* dat is de vrijheid om te betalen over de ganse wereld, bij meer dan 29 miljoen zaken. Voor je dagelijkse aankopen, je aankopen op Internet, je reisonkosten over de ganse wereld of de rekening in een restaurant … je Visa kaart is een handige en veilige manier om te betalen !

Contant

Je Visa kaart van Carrefour* laat je toe om contant te betalen zoals met een bankkaart : het bedrag van je aankopen wordt rechtstreeks afgehouden van je bankrekening via een domiciliëring.

Op krediet

Als je aan de kassa geopteerd hebt voor de kredietbetaling, dan heb je tot aan de ontvangst van je rekeninguittreksel de tijd om te beslissen of je al dan niet alles terugbetaalt op het einde van de maand, zonder intresten ! Je kan natuurlijk ook kiezen om terug te betalen met maandelijkse aflossingen en met intresten (algemene voorwaarden ).

Betaal in 3, 12 of 24 x zonder kosten

In de hypermarkten Carrefour krijg je de kans om je boodschappen in 3 x of 12 x te betalen zonder kosten (BDR 0% zie Wetteksten)
Voor een artikel vanaf €75, kan je betalen in 3 maandelijkse betalingen, zonder intresten
Voor een artikel van minimum €350 kan je in 12 x betalen.
Op bepaalde periodes geven we ook de mogelijkheid om producten boven de € 999 in 24x zonder kosten (BDR 0% zie Wetteksten) te betalen.
Deze praktische optie krijg je aan de kassa op het moment dat je je kaart in de terminal steekt !

Betaal in 3x of 12x bij de handelaars in de eurozone

Je kunt genieten van de betalingsmodaliteiten in 3X en 12X (BDR 9,90%) voor je aankopen bij alle onderstaande handelaars in de eurozone :
  

  1. Doe je aankoop bij een handelaar naar keuze.
 
  1. Kies de optie krediet op de betaalterminal.
   Aankopen tussen 300 en € 599,99, kun je betalen in 3X, BDR 9,9% (zie Wetteksten).
   Aankopen vanaf € 600 minimum of meer, kun je betalen in 12x, BDR 9,9% (zie Wetteksten).
 
  1. Om van de betaalmodaliteit te genieten, antwoord je “OK“ binnen de 12u volgend op de sms waarin de betaling in 3 of 12X, (BDR 9,9%) wordt aangeboden.
 
  1. Carrefour Finance zal je een bevestiging sturen via sms met de vermelding dat je aanvraag voor de betalingsmodaliteit werd geregistreerd.
 
 1. Je vindt deze betalingsmodaliteit terug op je rekeninguittreksel van Carrefour Finance.
 
* kredietvorm : kredietopening (Bekom je SECCI)